Stiri cu si despre romani

Informatii despre romani sau straini, interesante si pe scurt. Stiri pe care le gasim si riscam sa le uitam prea repede

Re: Stiri cu si despre romani

Mesajde skowronski » Lun Noi 07, 2011 7:23 pm

Marian M scrie:Cine stie informatii despre Laurent Guical, 23 de ani, 2,06 m, 130 kg ?

Stiu doar ca joaca la Strasbourg.
skowronski

Mesajde icsulescu » Sam Apr 21, 2012 5:14 pm

Mihaiță Lazăr va juca la Castres.

Mai multe detalii
icsulescu

Mesajde stef1976 » Sam Apr 21, 2012 9:45 pm

Alt transfer in top 14 este plecarea lui Tonita la Brive.
stef1976

Mesajde fermecatul » Vin Apr 27, 2012 11:43 am

Buna ziua,
L-am vazut duminica trecuta pe Laurent Giugal jucînd cu Strasbourg contra Dijon scor 15-13 pentru Dijon. Laurent sau Laurentiu a jucat ultimile 30 de minute nu s-a remarcat în plus fata de colegii sai pe înintare. Îi lipseste înca forta necesara si densitatea fizica care sa-l faca sa se remarce în jocul specific, mai ales în ruck, moluri si mai ales sa cîstige duelul 1x1. Nu este folosit în margine ca prinzator, deci gabaritul sau exceptional nu-i aduce nici un plus în joc. Mi-a placut mai mult Dijonul, care cu o linie de 3/4 creativa ia dominat pe alsacieni, prin jocul agreabil produs bazat pe o organizare perfecta în care perechea de demi au facut diferenta. Chiar daca si amatorii (amatori care se antreneaza de 4 ori pe saptamâna), încearca sa copieze rugbiul pro, practicînd aceleasi principii si scheme, folosind jucatori "fizici" la centru, consider ca la acest nivel de competitie (federal 1), înca se mai poate vedea un rugby agreabil bazat pe luarea de riscuri si încercarea de a face diferenta printr-un joc dinamic, deschis si mai ales inteligent. Avînd proaspete în memorie, imaginile recente de la jocul dintre Farul si Timisoara si jocul pe care l-am vazut duminica trecuta la Strasbourg, pot afirma fara echivoc, ca se practica acelasi joc, atît ca volum de joc, intensitate si ritm, cît si capacitatile jucatorilor din punct de vedere tactico-tehnic. Tin sa mentionez ca la Strasbourg joaca 5-6 jucatori straini (sud-africani si NZ).
Mihai Bucos
fermecatul

Mesajde fermecatul » Dum Apr 29, 2012 10:37 pm

Cu ocazia participarii mele la turneul Stanislas Seven m-am revazut cu prietenul meu bun din tinerete de la Farul din anii 70; este vorba despre Peter Ianusevici. Am reluat sirul amintirilor noastre din tinerete de la Farul, dar si de la nationala printre ele fiind si ''meciul referinta'' contra Frantei din 14 noeimbrie 1976 de pe Giulesti cind am cistigat cu 15-12. Apoi vrind-nevrind am ajuns la intrebarea ''cheie''...ce faci din vara?
Nu vreau sa repet cele spuse de Cristian Spinu, dar pentru un prieten adevarat vream sa-i intaresc confingerile, punindu-l insa in acelasi timp in garda fata de realitatea de la noi, findca eu fusesem in contact cu actualul rugby romanesc timp de un an (2008-2009). Dupa mine Peter ar fi omul ideal pentru a readuce rugbiul nostru pe drumul cel bun, avind tot ce trebuie ca ''bagaje'', insa ar trebui sa gaseasca interlocuitorii necesari care sa fie la inaltimea proiectului si ambitiei sale.
Deci pentru cei care inca nu au citit articolul lui Cristian Spinu, Peter este bine merci in Germania si mai ales la Berlin, unde si-a cumparat un superb apartament chiar ''in buricul tirgului''. Insa ca si mine(in 2008), este tentat sa plece la aventura, de aceea vrea sa analizeze bine propunerea frr, mai ales ca el apreciaza citva responsabili din federatie.
Concluzie: discutiile, intilnirile (unele ratate de catre unii conducatori de la frr), dateaza dinaintea plecarii la CM de anul trecut din NZ; pina in iulie ar fi bine sa avem o veste buna.
Mihai Bucos
fermecatul

Mesajde ultra » Lun Apr 30, 2012 4:14 pm

Despre actuala implicare a domnului Ianusevici am scris si eu mai deunăzi (viewtopic.php?f=4&t=916&p=12618#p12618). Importate este - cum ați remarcat şi dvs. - să primească susținerea necesară și să aibă colaboratori pe măsură. Şi să nu fie adus decât pentru imagine, ca să se arate că "se schimbă ceva", iar mai târziu să i pună în cont eșecurile conducătorilor federali.
ultra

Mesajde fastardul » Mie Mai 02, 2012 4:02 pm

Cu titlul de zvon, postez o ştire apărută astăzi pe un site francez:

http://www.rugby-transferts.com/etrange ... rlets.html

sumar: Carpo la echipa galeză Scarlets din Llanelli (Pro12 - ex Celtic League)
Ultima oară modificat de fastardul pe Mie Mai 02, 2012 4:37 pm, modificat 1 dată în total.
fastardul

Mesajde ultra » Mie Mai 02, 2012 4:24 pm

Selon certaines sources, le troisième-ligne roumain de Bucarest (28 ans, 38 sélections) aurait même donné son accord
Păi dacă sursele cu pricina sunt la fel de încredere ca şi acelea care îl dau pe jucător ca fiind de la o echipă din Bucureşti...
ultra

Mesajde fastardul » Mie Mai 02, 2012 4:36 pm

ultra scrie:
Selon certaines sources, le troisième-ligne roumain de Bucarest (28 ans, 38 sélections) aurait même donné son accord
Păi dacă sursele cu pricina sunt la fel de încredere ca şi acelea care îl dau pe jucător ca fiind de la o echipă din Bucureşti...

I-au luat datele de pe siteul acesta (*), unde Bucureşti=Lupii Bucureşti.

(*) http://www.itsrugby.fr/joueur_3816.html
fastardul

Mesajde amz » Joi Mai 03, 2012 9:05 am

mi-ar parea bine pt Daniel Carpo sa se transfere la Scarlets...pe pagina de facebook a clubului din Timisoara se sustinea insa ca aceasta informatie nu e reala. Sper totusi sa fie adevarat si sa mai avem un Stejar intr-o competitie puternica
amz

AnteriorUrmatorul

Inapoi la STIRI PE SCURT